Teknoloji

USB-C portlu ve daha uygun fiyatlı Apple Pencil satışa çıktı

apple pencil usb-c apple pencil 3

Apple’ın ekim ayının ortalarında tanıttığı, yeni ve daha uygun fiyatlı kalemi Apple Pencil, artık sipariş edilebilir durumda. USB-C portu üzerinden şarj olan bu ürün, Türkiye ve diğer 32 ülke ve bölgede çarşamba gününden itibaren satışa sunuldu.

USB-C Apple Pencil’ın başlıca özellikleri

Yeni Apple Pencil, piksel mükemmel doğruluğu, düşük gecikme süresi ve eğim hassasiyeti ile not almayı, çizim yapmayı, belgeleri işaretlemeyi ve daha birçok işlevi kolay ve etkili bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Mat bitişe sahip olan ve iPad’in yanına manyetik olarak yapışabilen düz bir yüzeye sahip olan bu kalem, USB-C kablosu ile eşleşir ve şarj olur. Yeni Apple Pencil, çarşamba günü itibarıyla apple.com/tr ve Apple Store uygulamasında 2.699 TL fiyatı ile 33 ülke ve bölgede sipariş edilebilir durumda, bu haftadan itibaren ise mağazalarda satın alınabilir.

Apple Pencil (1. ve 2. nesil) gelişmiş piksel mükemmel doğruluk, düşük gecikme süresi ve eğim hassasiyeti desteği ile altın standartları belirlemişti. Yeni Apple Pencil, müşterilerin sevdikleri bu özellikleri aynı şekilde sunuyor. Yeni Apple Pencil, iPadOS özellikleri olan Scribble, Notes ve Freeform’da diğerleri ile işbirliği yaparken harika çalışır ve M2 iPad Pro modelleri ile kullanıldığında, Apple Pencil hover desteği ile daha da büyük bir doğruluk sunar. Sabit bir kaydırma kapağı, USB-C portunu açığa çıkarır ve müşterilerin yeni Apple Pencil’ı eşleştirme ve şarj etme amacıyla tüm iPad modellerine USB-C kablosu ile bağlamalarını sağlar. Manyetik olarak iPad’e tutturulduğunda, yeni Apple Pencil uyku moduna geçer ve pil ömrünü korur.

apple pencil usb-c

iPad’in çok yönlülüğü ile birleştirilen yeni Apple Pencil, dijital el yazısının, belge işaretleme ve daha fazlasının büyüsünü yaşamak için müşterilere daha fazla seçenek ve değer sunar. Yeni Apple Pencil, müşterilere, istedikleri özelliklere ve iPad modeline göre mükemmel Apple Pencil’ı seçme olanağı tanır. iPad (10. nesil) müşterileri, yeni Apple Pencil veya Apple Pencil (1. nesil) seçebilirler. iPad Pro, iPad Air ve iPad mini müşterileri, yeni Apple Pencil veya Apple Pencil (2. nesil) seçebilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER