Eğlence

Uptime YouTube video etkileşim uygulaması herkesin erişimine açıldı

Google’ın Area 120 adlı kuluçka merkezinde geliştirilen bir uygulama olan Uptime herkesin erişimine açıldı. iOS uygulaması mart ayının başlarında davet usulüyle faaliyete geçmişti.

Uptime uygulaması mevcut YouTube videolarını alıyor ve bunları arkadaşlarınızla birlikte daha interaktif bir şekilde izlemeyi sağlıyor. Videolarda arkadaşlarınızın zaman bakımından size göre nerede olduğunu görmeniz mümkün. Ayrıca farklı karikatür yüzleri veya kıvılcımlarla reaksiyonları da görebilirsiniz. Bu açıdan Facebook live reaksiyonlarına veya Anchor alkışlarına benzeyen bu uygulamanın Android versiyonu henüz bulunmuyor.

Uptime uygulamasının en başlarda yaşayacağı en büyük sorun sözü edilen interaktivitenin azlığı olacaktır. Ne de olsa, başka arkadaşlarınızın da uygulamayı yüklemesi gerekiyor. Bu sayede eğlencenin çıkması mümkün olacaktır. Bunun için de uygulamanın birkaç aya daha ihtiyacı var gibi görünüyor. Bu arada uygulamada Google markası bulunmuyor veya bunun YouTube ile herhangi bir bağı da şu an için mevcut görünmüyor. Bunlar olmadığı takdirde uygulamanın daha fazla kullanıcı toplaması da kolay görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER