Teknoloji

Universal ve Sony’den eğlence otomatı

Teknoblog.com – Universal Pictures ve Sony bir araya gelerek PoP adı verilen “eğlence otomatı”nı ortaya çıkardılar. Belirli noktalarda yer alacak PoP otomatları içerisinde DVD’ler, Blu-ray diskler, PS3 oyunlarının yanında indirilebilir içerikler de bulunacak.

7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan PoP sayesinde gece yarısı film ya da oyun krizi tutanlar ve elindeki seçenekleri beğenmeyenler kendilerini sokağa atıp bir PoP otomatı bulmaya girişecekler. Bu otomatlar da dokunmatik özellikli bir ekran bulunuyor. Bu ekrandan satın almayı düşündüğünüz ürünle ilgili ön izleme yapmanız mümkün.

Başta da belirttiğimiz gibi film ve oyunun yanı sıra indirilebilir multimedya içerik de PoP’un çatısı altında olacak. Yani favori müzik parçalarınızı ya da beğendiğiniz filmleri para karşılığında MP3 ya da MP4 oynatıcınıza, SD kartınıza anında yükleyebileceksiniz.

PoP’un ilk etapta sinemalara, jimnastik salonlarına, üniversitelere ve ulaşım terminallerine konulması planlanıyor. Bu bahsettiklerimizin hepsi şimdilik sadece İngiltere’de geçerli, ne yazık…

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER