Bilim

UnitedHealthcare Apple Watch’u ödül programına dahil etti

unitedhealthcare apple watchAmerikan sağlık sigortası şirketi UnitedHealthcare Apple Watch’u “UnitedHealthcare Motion” adını taşıyan ödül programına dahil etti. Söz konusu programda UnitedHealthcare’in sigortası altında olanlara günlük hareket hedeflerini tutturdukları takdirde para ödeniyor.

UnitedHealthcare daha önce ödül programına Fitbit, Garmin ve Samsung gibi şirketlerin hareket takibi özelliğine sahip cihazları eklemişti. Programa katılmak isteyenlere sunduğu seçenekler arasına Apple Watch Series 3’ü de ekleyen UnitedHealthcare, ilk etapta sadece vergi ve kargo ücretini katılımcılara ödetiyor. Program üzerinden kazanılan para ise cihazın ücretinin ödenmesine gidiyor.

UnitedHealthcare Motion programına katılanlar, üç hedefe ulaştıkları takdirde her gün 4 dolar kazanabiliyor. “Sıklık” adını taşıyan hedefte 7 dakika içinde 500 adım atmak ve bunu gün içinde en az 1 saatlik aralıklarla altı defa tekrarlamak gerekiyor. Bu hedefi tutturanlara günde 1,50 dolar ödeniyor. “Yoğunluk” isimli hedefte ise 3000 adıma 30 dakika içinde ulaşmak gerekiyor. Bu hedefi tutturmanın karşılığı ise 1,25 dolar. “Azim” adı verilen hedefte ise gün içinde 10000 adıma ulaşanlara 1,25 dolar ödeniyor.

İLGİLİ HABERLER