EğlenceTeknoloji

Sony’den PS4 sahiplerine Uncharted: The Nathan Drake Collection fırsatı

uncharted: the nathan drake collection

Sony, insanları evde kalmaya teşvik etmek için iki PlayStation 4 oyununu geçici bir süre için ücretsiz olarak sunacak. Şirketin “Play At Home” (Evde Oyna) adını verdiği bu girişim çerçevesinde Journey ve Uncharted: The Nathan Drake Collection ücretsiz olarak PS4 sahipleriyle buluşacak.

PlayStaiton 4 sahipleri, Türkiye saatiyle 16 Nisan 03:00 ve 6 Mayıs 03:00 tarihleri arasında söz konusu oyunların dijital kopyasına ücret ödemeden erişebilecek. Almanya ve Çin’de Uncharted’ın yerine Knack 2 oyuncularla buluşacak.

Sony, çok uzun süredir PlayStation Plus abonelerine oyunların dijital kopyalarını ücretsiz olarak sunuyor. Ancak bu yeni tekliften, PlayStation Plus abonesi olsun veya olmasın, tüm kullanıcılar yararlanabiliyor.

Sony, bir yandan da oyunların indirme sürelerinin uzayabileceğini yeniden hatırlatmayı ihmal etmiyor. Şirket, genel internet erişiminin korunması amacıyla ABD ve Avrupa‘da oyun indirme hızlarının düşürüleceğini geçtiğimiz ay açıklamıştı.

Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey’i ücretsiz sunarak PS4 sahiplerini sevindiren Sony, geliştiricileri de unutmadı. Şirket, küresel koronavirüs salgınınından maddi açıdan olumsuz etkilenen bağımsız oyun geliştiricileri için de 10 milyon dolarlık bir destek fonu oluşturulduğunu açıkladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER