Eğlence

Uncharted filminin yeni yönetmeni Dan Trachtenberg oldu

dan trachtenberg uncharted

Uzun süredir beklenen Uncharted filminin yönetmen koltuğu yeni bir isme emanet edildi. Variety‘de yer alan habere göre, 10 Cloverfield Lane’i yöneten Dan Trachtenberg, projenin yeni yönetmeni oldu. Uncharted’ı beyaz perdeye taşıma görevi daha önce Shawn Levy‘ye verilmişti. Ancak Levy, programdaki uyuşmazlıklar nedeniyle projeden çekilmişti.

Filmin yapımcısı Sony, 2016’da filmin yönetmenliğini Shawn Levy’nin üstleneceğini açıklamıştı. Filmin başrol oyuncusunun duyurusu ise ertesi yıl yapılmıştı. Sony, Uncharted’ın define avcısı ana kahramanı Nathan Drake rolünün oyuncu Tom Holland’a verildiği ilan edilmişti.

Uncharted’ın beyaz perdeye uyarlanmasının bir tür yılan hikayesi hâline geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Proje için hazırlıklar 2014’te başlamış ve o dönemde filmin 2016’nın haziran ayında vizyona gireceği belirtilmişti. Ancak bu hedef, yönetmen ve yazar kadrosundaki değişimler ve hazırlık sürecindeki özensizlikler nedeniyle gerçeğe dönüşmemişti.

Dan Trachtenberg ile birlikte Uncharted filmi için işlerin yeniden hızlanması umuluyor. Prodüksiyon konusundaki belirsizlikler hâlâ devam etse de, çekimlerin 2019 sona ermeden başlaması umuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER