EğlenceTeknoloji

Uncharted filminin çekimleri yakında başlayacak

uncharted

Uzun yıllardır devam eden ön yapım süreci nedeniyle çekilip çekilmeyeceği yılan hikayesine dönen Uncharted filmi için ilk “motor” komutu yakında duyulacak gibi görünüyor. Filmin başrolünü üstlenecek olan Tom Holland, Instagram hesabında arkasında “Nate” yazan bir set sandalyesi fotoğrafı paylaştı.

Holland’ın paylaşımının altına “İlk gün. #Uncharted” mesajını eklemesi, filmin çekimlerinin başladığı şeklinde algılandı. Ancak kısa süre Sony Pictures Entertainment tarafından yapılan açıklamada, henüz çekimlerin başlamadığı belirtildi. Setin ve ekibin hazır olduğunu ifade eden şirket, çekimlerin yakında başlayacağını açıkladı.

Uncharted’ın ön yapım süreci 10 yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Bu süreçte proje tam altı yönetmen eskitti. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda Zombieland ve Venom gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer’in oturacağı duyurulmuştu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013)’in paylaştığı bir gönderi ()

Örümcek Adam olarak da tanıdığımız Tom Holland, hâlihazırda 24 yaşında. Dolayısıyla Holland’ın oyunun ana karakteri Nathan Drake’in biraz daha genç bir versiyonuna hayat vermesi bekleniyor. Orijinal Uncharted oyununda Drake, 30 yaş civarı bir karakter olarak tasvir ediliyor.

Proje hazırlanmaya başladığında Nathan Drake rolünü oynaması planlanan Mark Wahlberg, filmde Victor “Sully” Sullivan rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Ali gibi isimlerin de filmin oyuncu kadrosunda yer aldığı söyleniyor.

Uncharted, eğlence dünyasının dikkatini çeken tek Naughty Dog oyunu değil. The Last of Us da HBO tarafından bir TV dizisine dönüştürülüyor. Projenin altında Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve oyunun yönetmenlerinden Neil Druckmann’ın imzası bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER