Eğlence

Uncharted filminden ilk fragman geldi

uncharted
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony 10 yıldan uzun bir süre boyunca uğraştıktan sonra nihayet Uncharted filmini izleyicilerle buluşturacak. Filmden sızan ilk kare, başrol oyuncusu Tom Holland’ın yaptığı bir sosyal medya paylaşımı olmuştu. Uncharted’dan ilk resmi fragman da sonunda geldi.

Tom Holland, filmde Nathan Drake’in oyunlarda görünene kıyasla çok daha genç bir hâlini canlandırıyor. Ancak yine de eğlenceli fragmanda Drake’in eğlenceli maceralarından bazılarını görmek de mümkün oluyor.

Bir sahnede uçurumdan aşağıya sarkan vagona tırmanan Drake, Uncharted 3’te olduğu gibi bir kargo uçağının parçaları arasında da görünüyor. Dördüncü oyundaki mağaradaki gemi sahnesini de fragmanda görmek mümkün. Fragmanda bazı yeraltı patlamaları da mevcut.

Film sayısız ertelemenin ardından 18 Şubat 2022’de vizyona girecek. Uncharted filmi için hazırlıklar çok uzun zaman önce başlamıştı. Daha sete çıkmadan bir sürü yönetmenin değiştiği filmde yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer oturuyor. Başlangıçta Nathan Drake’i oynaması planlanan Mark Wahlberg ise aradan geçen dönemde yaşlandığı için Drake’in akıl hocası Sully olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER