Eğlence

Uncharted 4’ün çıkışı nisan ayına ertelendi

uncharted 4

“PlayStation 4’ün en büyük oyunu” olarak nitelenen Uncharted 4’ün piyasaya çıkışı bir kez daha ertelendi. İlk başta oyunun 2015 içinde yayınlanacağı açıklansa da, daha sonrasında bu hedef tutturulamamış ve oyunun yayın tarihi 2016’nın mart ayına çekilmiş ve tarih 18 Mart 2016 olarak duyurulmuştu.

Ancak oyunun yapımcısı Naughty Dog, bu tarihte de revizyona gitti ve yeni çıkış tarihini 26 Nisan 2016 olarak açıkladı. Uncharted 4 yönetmenleri Neil Druckmann ve Bruce Straley imzasıyla yayınlanan açıklamada, son tarihlere yaklaşıldıkça ve oyunun seviyeleri tamamlandıkça bazı kilit bölümlerin ekstra çalışmaya ve biraz daha fazla kaynağa ihtiyaç duyduğunun fark edildiği belirtildi.

Uncharted 4 Türkçe dublaj ve altyazıyla geliyor

Uncharted serisinin dördüncü oyunu, Nathan Drake’in maceralarının nihayete ereceği oyun olacak. Orijinal Uncharted üçlemesi de, kısa bir süre önce PlayStation 4’te oyun severlerin karşısına çıkmıştı. Oyunun yapımcıları, “Nathan Drake’in hikayesinin nasıl sona ereceğini çoğunuzun merakla beklediğini biliyoruz ve sizden biraz daha sabır göstermenizi istiyoruz.” şeklinde konuştu. Oyun Türkiye’de Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak yayınlanacak.

Oyunun Türkçe versiyonunun seslendirme kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Ana kahraman Nathan Drake’i Muhteşem Yüzyıl’da Pargalı İbrahim Paşa rolüyle akıllara kazınan Okan Yalabık seslendiriyor. Victor Sullivan’a ise usta oyuncu Ege Aydan sesini verecek. Elena’nın seslendirmesini Ceyda Düvenci üstlenirken, Dolunay Soysert de Chloe’ye Türkçe konuşturacak.

İLGİLİ HABERLER