Manşetler

Ultimate Ears Wonderboom 3 bu zamanda hâlâ micro USB ile geliyor

ultimate ears wonderboom 3

Ultimate Ears, suyun üzerinde yüzebilen sevimli ve kompakt bir paket içinde yüksek kaliteli 360 derece ses ve 14 saate kadar pil ömrü vadeden, tüketiciler tarafından da çok sevilen giriş seviyesi taşınabilir hoparlörünün en yeni versiyonu Wonderboom 3‘ü duyurdu.

İlginçtir ki, Wonderboom 3 gibi 2022 model bir ürün hâlâ micro USB bağlantısı kullanıyor. 2022 yılında hala bir Mikro USB bağlantısı kullanıyor. USB-C’nin giderek yaygınlaştığı ve 2024 yılından itibaren Avrupa’da satılacak taşınabilir hoparlörlerde zorunlu hâle geleceği bir ortamda Wonderboom 2’deki port seçiminin devam ettirildiğini görmek hoş olmuyor.

Üçüncü nesil Wonderboom, Wonderboom 2’ye nazaran birkaç iyileştirme sunarken, yurt dışı fiyatı 99,99 dolar olarak kalmaya devam ediyor. Bluetooth menzili Wonderboom 2’deki 30 metreye nazaran arttı ve 40 metreye çıktı. Pil ömrünün ise bir saat arttığı belirtiliyor. Daha önce olduğu gibi, gerçek stereo ses için iki hoparlör birlikte eşleştirilebilir, ancak şimdi, genişletilmiş menzil ve pil ömrü, sesinizin partilerde daha fazla zemin kaplamasına yardımcı olabilir. Ayrıca Ultimate Ears, minimum yüzde 31 oranında tüketim sonrası geri dönüştürülmüş plastikten yapıldığını iddia ederek hoparlöre daha fazla sürdürülebilirlik kazandırdı.

Daha önceki Wonderboom modellerinin her ikisinin de suda yüzmesini sevenler, Wonderboom 3’ün suya, kire ve toza dayanıklılık için IP67 derecesine sahip olduğunu ve yine suda yüzebildiğini duymaktan memnun olacaktır. IP67 derecelendirmesi aynı zamanda duşta müzik dinlemek istiyorsanız, hoparlörün su sıçramalarına karşı dayanıklı olacağı anlamına geliyor. Kaygan ortamlarda düşmesi durumunda da herhangi bir şey olmayacaktır, çünkü düşmeye karşı da dayanıklıdır.

ultimate ears wonderboom 3

İlk Wonderboom ve Wonderboom 2 arasında birkaç tasarım değişikliği yapılmış olsa da, bu en son model, iki renk tonlu kumaş ve düz bir bungee kordon halkası ile önceki modelle görsel açıdan aynı görünüyor.

Wonderboom 3 hoparlör dört farklı renkte; gri, pembe, mavi ve siyah olarak piyasaya sunulacak. Her biri zıt renkte bir kayışa ve gövdeye içinde ayırt edilmelerine yardımcı olmak için ikonik kontrol düğmelerine sahip. Ultimate Ears, hoparlörlerin başlangıçta bu renklerle geleceğini söylüyor. Bu da, daha fazla seçenek isteyenler için gelecekte piyasada daha fazla renk çeşidi görebileceğimizi gösteriyor.

ultimate ears wonderboom 3

Wonderboom 3, önceki nesle nazaran mütevazı bir yükseltme gibi görünüyor. Ancak piyasadaki en iyi Bluetooth hoparlöründen birinin takipçisini çıkaracaksanız, fazla değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Eğer USB-C portu olsaydı, her şey eksiksiz olabilirdi. Wonderboom 3, 31 Ağustos’ta hem ABD’de hem de İngiltere’de 99,99$ / 89£ karşılığında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER