Teknoloji

Ultimate Ears Boom 2 ve MegaBoom sekiz farklı renk ve desenle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ultimate ears boom 2Logitech’in ses aksesuarları üreten alt markası Ultimate Ears, satışa sunulmalarının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen popülaritelerinden bir şey kaybetmeyen iki Bluetooth hoparlörünü yeniledi. Ultimate Ears Boom 2 ve Megaboom, yeni renk ve desen seçenekleriyle tekrar potansiyel kullanıcıların karşısına çıktı.

Gece Yarısı Bahçesi

Kısıtlı sayıda üretilen yeni desenli hoparlörler, grafiti ikilisi Bicicleta Sem Freio ile birlikte tasarlandı. Haziran ayında satışa sunulacak renkli hoparlörlerin ne kadar süre stokta olacağı veya Ultimate Ears’ın üretimi ne zaman durduracağı henüz bilinmiyor.

Ultimate Ears’ın popüler Bluetooth hoparlörleri için sunduğu yeni renk ve desen seçenekleri oldukça cesur görünüyor. Zebra deseni, siyah ve beyaz renklerdeki “Cityscape” isimli desen ve “Gece Yarısı Bahçesi” adını taşıyan desen, diğer seçeneklere kıyasla biraz daha fazla göze çarpıyor. Leylak rengi ise üzerinde desen olmamasına rağmen, şık görünebilmesi nedeniyle ayrıca dikkati hakediyor.

Leylak Rengi

Ultimate Ears Boom 2 199.99 dolar karşılığında satılacak

Ultimate Ears’tan yapılan açıklamada yeni renk ve desenlere sahip Boom 2’nin 199.99 dolar karşılığında satılacağı belirtildi. MegaBoom’un fiyat etiketinde ise 299.99 dolar yazacak. Renk ve desen seçeneklerinin bulunabilirliğinin ise ülkelere göre farklılık gösterebileceği ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER