Teknoloji

Üç arka kameralı ve delikli ekranlı Galaxy A11 yolda

samsung galaxy a11

Samsung Galaxy A11 adında yeni bir giriş seviyesi Android telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy A11’e ait olduğu iddia edilen bir taslak fotoğraf sayesinde bu cihazın tasarımı hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Aynı zamanda donanım özellikleri hakkına birtakım ipuçları da bulunuyor.

Galaxy A11 sızıntısına göre arkada üç tane kamara var. Selefi Galaxy A10’un arkasında tek bir kamera olduğunu dikkate alırsak, bu tarafta önemli bir gelişmenin söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. Telefon plastikten yapılmış gibi görünüyor. Arkada da parmak izi okuyucusu bulunuyor. Ön tarafta ise delikli ekran var. Bu ekranın kenarlarını da nispeten kalın bir çerçeve sarıyor.

Galaxy A11’de 6.2 inç HD+ ekran, Exynos 7 serisi işlemci, 3 GB RAM ve 5000 mAh kapasiteli pil gibi özelliklerin bulunacağı söyleniyor. Arkadaki kamera yerleşimine bakıldığında ise, 13 megapiksel ana kameranın yanında 5 megapiksel geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunacak.

Telefonun güçlü olacağı alan ise pil olacak gibi görünüyor. Giriş segmentindeki telefonlarda yüksek kapasiteli pillerin sunulmasına alışkınız. 5000 mAh kapasiteli piliyle Galaxy A11 de bu alanda iddialı olacak gibi görünüyor. Bu sayede telefon iki güne varan bir çalışma ömrü sunabilir.

Sızıntıları arttığına göre, Galaxy A11’in çok yakında tanıtılmasını bekleyebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER