EğlenceTeknoloji

Ubisoft’un PC için sunduğu Watch Dogs 2 hediyesini hemen alın

Ubisoft, bir açık dünyada hayatta kalma oyunu olan Watch Dogs 2‘nin PC kopyasını Uplay hesabı üzerinden ücretsiz olarak edinme imkanı sunuyor. Oyunun 2016 kopyasını edinmek için Ubisoft’un web sitesindeki bu sayfaya gitmeniz ve hesabınızla kullanıcı girişi yapmanız gerekiyor.

Kullanıcı girişi yaptığınızda oyunu başarıyla edindiğinize dair bir mesaj göreceksiniz. Daha sonra oyun Uplay oyun kütüphanenize eklenmiş olacak. Ubisoft’un web sitesinde belirttiğine göre bu ücretsiz oyun hediyesi 15 Temmuz tarihine kadar alınabilecek. Bu nedenle oyun severlerin elini çabuk tutmasında fayda var gibi görünüyor.

Ubisoft daha önce oyunun, pazar günü düzenlenen Ubisoft Forward dijital etkinliğini izleyen ve Uplay hesabına giriş yapmış olanlara verileceğini söylemişti. Ancak teknik sorunlar bazı kişilerin bu hediyeyi almasına engel olmuştu. Aslında Ubisoft bu teknik zorluğu yaşayan tek oyun şirketi olmamıştı. Epic Games Store da mayıs ayında Rockstar’ın Grand Theft Auto V oyununu ücretsiz indirmeye sunduğunda sekiz saat boyunca kapalı kalmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER