EğlenceTeknoloji

Ubisoft Forward etkinliğinin en önemli duyuruları [Video]

Ubisoft Forward etkinliğinin en önemli duyuruları [Video]

Diğer video oyun şirketleri gibi Ubisoft da Kovid-19 pandemisi nedeniyle, normalde haziran ayında E3 kapsamında düzenlediği fiziksel etkinliğini düzenleyemedi. Şirket de bunun yerine pazar akşamı “Ubisoft Forward” adını verdiği bir dijital etkinlikle yakında çıkacak büyük oyunlarının duyurusunu yaptı.

Ubisoft’un yakında çıkaracağı oyunların arasında Assassin’s Creed ValhallaWatch Dogs: Legion, yeni duyurulan battle royale oyunu Hyper Scape ve Far Cry 6 da bulunuyor. Şirket bu yılın sonlarına doğru bir başka Ubisoft Forward etkinliğini daha düzenleyeceğinin sözünü şimdiden verdi.

Ubisoft Forward etkinliği şirketin zor zamanlardan geçtiği bir zamanda düzenlendi. Ubisoft’ta yaygın olduğu belirtilen toksik kültüre dair haberler, son zamanlarda Ubisoft çalışanlarına karşı yapılan çeşitli suistimal iddialarını ortaya çıkardı. Sadece hafta sonu, önde gelen üç yönetici Ubisoft’tan ayrıldı. İddialar kamuoyuna açıklandığından bu yana toplam dört kişi ayrılırken bir kişinin de görevi de askıya alındı.

Etkinlikten birkaç saat önce atılan bir tweet ile Ubisoft, zor zamanlardan geçtiğini kabul etti. Ancak bunları dijital etkinlikte tartışmayacağını da söyledi. Ubisoft, “Tüm içerik önceden kaydedildiğinden, şu anda üzerinde durduğumuz sorunların doğrudan şovda ele alınmayacak.” dedi. CEO Yves Guillemot, 2 Temmuz’da çalışanlara gönderilen bir mektupta, iş yeri kültürü başkanı atamak ve çeşitlilik başkanı için bir pozisyon oluşturmak da dahil olmak üzere kapsamlı bir şirket yapısı değişikliği sözünü verdi.

İşte Ubisoft Forward etkinliğinin öne çıkan başlığı:

Far Cry 6 gelecek yıl çıkıyor

Geçtiğimiz cuma günü bir ön bakış atma imkanı sunan Ubisoft, Far Cry 6‘nın resmi duyurusunu da gerçekleştirdi. Popüler oyun serisinin yeni versiyonu Yara adlı tropik adada geçiyor. Kahraman rolünü ise Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinde Gus Fring olarak bilinen Giancarlo Esposito üstleniyor. Far Cry serisi, kahramanlardan ziyade kötülerine odaklanmasıyla biliniyor, ancak Esposito, video oyunu rolünü üstlenecek güçlü bir kötü adam oynamak için yaygın olarak bilinen ilk aktör sayılır.

Ubisoft, Far Cry 6’nın 18 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Google’ın Stadia bulut oyun servisi için çıkacağını açıkladı.

Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi açıklandı

Ubisoft, nisan ayında ilk kez gösterdiği ve İskandinavya’dan ilham alan Assassin’s Creed Valhalla‘nın Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia için 17 Kasım’da çıkacağını duyurdu. Şirket ayrıca yukarıda izleyebileceğiniz Viking temalı oyun için yeni bir oyun fragmanı da paylaştı. Ubisoft, fragmanın sonunda oyunun çok yakında gelecek nesil konsollar için geleceği bilgisini de paylaşıyor.

Hyper Scape açık beta sürecine girdi

Ubisoft, yakında çıkacak olan battle royale nişancı oyunu Hyper Scape‘in dün itibarıyla açık betaya girdiğini açıkladı. Ubisoft ayrıca beta için bir fragman ve yukarıda izleyebileceğiniz yeni bir sinematik hikaye fragmanı paylaştı.

Watch Dogs Legion 29 Ekim’de çıkıyor

Ubisoft, Watch Dogs Legion‘un 29 Ekim’de Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia için çıkacağını duyurdu. Ayrıca yeni bir oyun fragmanı eşliğinde oyundan bazı görüntüleri paylaştı. Oyun Londra’da geçiyor ve önceki Watch Dogs oyunlarındakine göre en büyük değişiklik, oyunda herhangi bir NPC’yi oynanabilir bir karakter olarak alabilmeniz oluyor.

Assassin’s Creed Valhalla‘ya benzer şekilde Ubisoft, oyunun yeni nesil konsollara “yakında” geleceğini söyledi.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER