EğlenceTeknoloji

Ubisoft E3 2019: Assassin’s Creed Oddysey güncellemeleri ve sürpriz duyurular

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ubisoft’un E3 2019 etkinliği fazlasıyla doluydu. Watch Dogs Legion ve oldukça gerilim dolu görünen Rainbow Six gibi beklenen ve alışılmış yüzler de vardı. Aynı zamanda yayıncı, bir Netflix filmi olan It’s Always Sunny in Philadelphia‘nın yapımcısının hazırladığı yeni TV dizisinin detaylarını verdi. Hatta PC odaklı abonelik servisi hakkında da bilgiler sundu.

Aşağıda, Ubisoft E3 2019 etkinliğinin öne çıkan ayrıntıları bulunuyor:

Assassin’s Creed Odyssey‘e hikâye oluşturucu ve eğitim modu

Geçen yıl çıkan Assassin’s Creed Odyssey bazı ilgi çekici yenilikler kazanıyor. En çok şaşırtan ise “hikâye yapımcısı” oldu. Bunun sayesinde, web tabanlı aracı kullanarak kendi maceralarınızı oluşturabilirsiniz. Daha da iyisi, bu araç herkese açık beta olarak kullanıma sunuldu. Öte yandan önümüzdeki sonbaharda oyuna keşif modu da ekleniyor. Bu, Assassin’s Creed Origins oyunundaki eğitim moduna fazlasıyla benziyor.


Watch Dogs: Legion gelecek yıl çıkıyor

Ubisoft en sonunda üçüncü Watch Dogs oyununun duyurusunu gerçekleştirdi. Oyun yakın gelecekte, Brexit sonrası Londra’da geçiyor. En dikkat çekici unsuru ise, oyundaki herhangi bir karakterin kontrolünü istediğiniz zaman alabilecek olmanız. Böylelikle farklı bir tetikçi korsanları kadrosu oluşturabilirsiniz. Watch Dogs: Legion gelecek mart ayında çıkacak.


Yeni Ghost Recon John Bernthal

Ghost Recon Breakpoint için çalışmaların sürdüğünü biliyorduk. Ancak Ubisoft E3’te güzel bir sürpriz yaptı. Walking Dead ve Punisher dizilerinin yıldızı John Bernthal, oyunda önemli bir rol oynayacak. Hatta etkinlikte sahneye çıkarak da boy gösterdi. Breakpoint 4 Ekim’de çıkacak.

ghost reckon breakpoint


It’s Always Sunny in Philadelphia yapımcısından oyun geliştirmeyle ilgili belgesel

Ubisoft E3 toplantısının en beklenmedik duyurularından bir tanesi It’s Always Sunny in Philadelphia‘nın yapımcısı Rob McElhenney’nin oyun geliştirmeyle ilgili hazırladığı komedi dizisi oldu. Mythic Quest: Raven’s Banquet adını taşıyan bu dizi Apple TV’de yayınlanacak. Ubisoft’un bu projenin tam olarak nerede yer aldığı ise tam olarak bilinmiyor.


Rainbow Six Quarantine serinin yeni oyunu oluyor

Ubisoft gelecek Rainbow Six oyununu da gösterdi. Gelecek yıl çıkacak bu oyun ortak hareket etme deneyimi sunuyor. Adı Quarantine ve takım tabanlı, hayatta kalma hedefli FPS olarak tanımlanıyor. Oyun, Ubisoft’un Montreal stüdyosundaki yepyeni bir ekip tarafından tasarlanıyor.


Ubisoft kendi PC abonelik servisini çıkarıyor

Ubisoft da PC oyun abonelik servisi içine giriyor. E3 2019’da UPlay Plus adını verdiği servisi duyurdu. 14.99 dolarlık aylık ücrete sahip olacak bu servis kullanıcılara 100’den fazla Ubisoft içeriğine erişim imkanı verecek. Servis 3 Eylül’de faaliyete geçecek.


The Division filmi Netflix’e geliyor

Jake Gyllenhaal’in başrolünde oynadığı, The Division uyarlaması filmle ilgili çok fazla gelişmeye rastlamamıştık. Ubisoft, etkinlikte ilginç bir haber verdi. Film yakında Netflix’e geliyor. Yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.


Çok oyunculu Roller Champions oyunu geliyor

Ubisoft toplantısı beklenmedik yeni bir oyun duyurusu olmadan geçmezdi. Bu yıl da piyango Roller Champions‘a vurdu. Bu rekabetçi çok oyunculu patent oyunu gelecekten izler taşıyor. Oyunu ücretsiz olarak oynamak mümkün olacak.


Gods & Monsters etkileyici bir oyun keyfi sunacak

Assassin’s Creed Odyssey oyununun arkasındaki ekip farklı bir işin peşinde. O oyunda Yunan tarihinde yolculuğa çıkılırken, yeni projeleri olan Gods & Monsters, Yunan mitolojisine dalıyor. Daha dar kapsamlı olan bu oyun 25 Şubat 2020’de çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER