Eğlence

Ubisoft’un E3 2018 duyuruları

ubisoft e3 2018

ubisoft e3 2018

E3 haberleri hızlı biçimde gelmeye devam ediyor. Ubisoft da E3 2018 konferansında, aralarında Assassin’s Creed ve Tom Clancy‘nin de bulunduğu önemli silahlarını ortaya çıkardı. İşte Ubisoft E3 2018 etkinliğinin öne çıkan başlıkları:

Assassin’s Creed Odyssey

Antik Yunanistan’da geçen hikayesiyle popüler oyun serisine eklenen en son zincir olan Odyssey, tarihin gördüğü en büyük filozoflardan biri olan Socrates ile dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun 5 Ekim’de çıkış yapacak.

Beyond Good and Evil 2

İlki 2003’te yayınlanmış olan Beyond Good and Evil‘ın devamı niteliğindeki oyunun kapsamlı bir fragmanı gösterildi. Aynı zamanda nasıl bir oynanış deneyimi sunduğuna dair bir gösterim de yapıldı. Beyond Good and Evil 2, Star Wars tarzında, açık dünya aksiyonu etrafında kurgulanmış bir nitelik taşıyor. Şu anda alfa öncesi sürümde olan bu oyun, Joseph Gordon-Levitt’in hitRECord girişimi üzerinden fanatiklerinden bağışları bekliyor.

Trials Rising

BMX’in devamı niteliğindeki bu oyunun epey yoğun bir oynanış gösterimi Ubisoft’un etkinliğinde gerçekleştirildi. Şu anda beta aşamasında olan oyunun, önümüzdeki şubat ayında PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanacağı belirtildi.

Tom Clancy’s The Division 2

Eski ABD başkanlarından Abraham Lincoln’ün merkezinde yer aldığı tek oyun fragmanında, yeni Tom Clancy Amerikan devletinin başkentinde zombiye dönüşme tarzındaki bir salgınla mücadele ediyor. Oyun Mart 2019’da yayınlanacak.

Skull & Bones

Korsan oyunlarını sevenlere hitap eden bu oyun Assassin?s Creed IV: Black Flag‘deki gemi savaşlarından ilham alıyor. Yeni oyunda açık denizde gerçekleştirilen, büyük ölçekli taktiksel savaşlar oyuncuları bekliyor.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle – Donkey Kong Adventure

Ubisoft ve Nintendo iş birliğine tanıdık bir yüz katılıyor. İndirilebilir eklenti 26 Haziran’da Nintendo cihazları için yayınlanacak.

Starlink: Battle for Atlas

Nintendo’dan bahsetmişken, efsanevi oyun tasarımcısı Shigeru Miyamoto, Ubisoft’un etkinliğinde Fox McCloud ve diğer Star Fox karakterlerinin aksiyon-macera uzay oyunu Starlink‘e özel eklentilerini tanıttı. Starlink 18 Ekim’de yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER