EğlenceManşetler

Ubisoft E3 2017: En önemli 5 duyuru

ubisoft e3 2017

Ubisoft bu yılın E3 etkinliği için düzenlediği basın toplantısında çeşitliliği epey iyi şekilde ayarlamış gibiydi. Nintendo ile ortaklaşa geliştirilen oyun, Elijah Wood’un film stüdyosunun geliştirdiği bir sanal gerçeklik oyunu ve Far Cry 5 gibi önemli başlıklar hakkındaki detaylar Ubisoft E3 2017 basın toplantısının başlıca içerikleri arasında yer aldı. Toplantıda çok fazla şaşırtıcı unsur yoktu, özellikle Assassin’s Creed Origins’in, etkinliğin önde gelen oyunlardan bir tanesinin duyurusunun Microsoft’un pazar akşamı gerçekleştirdiği konferansta duyurulmasının bunda büyük etkisi vardı.

Bu arada yıllardır ipuçları verilen Beyond Good and Evil 2 oyununun da resmi tanıtımı gerçekleştirildi. Ubisoft E3 2017 basın toplantısının öne çıkan başlıklarını bu yazı altında topluyoruz.

Mario + Rabbids: Battle Kingdom

Nintendo’nun Mario dünyasını Ubisoft’un Raving Rabbids markasıyla buluşturan Mario + Rabbids: Battle Kingdom XCOM tarzında bir taktik oyunu gibi görünüyor. Diğer unsurların yanı sıra, oyunda Mega Man tarzında kol silahları, yok edilebilir ortamlar ve Rabbids tarafından oynanan klasik Mario karakterleri bulunuyor. Nintendo Switch’e özel bu oyun 29 Ağustosta çıkış yapacak.

Beyond Good and Evil 2

Birçok yanlış başlangıcın ardından Ubisoft, en sonunda uzun zamandır beklenen, 2003 klasiği Beyond Good and Evil’ın devamı niteliğindeki yeni oyunun resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Aslına bakarsanız, bu oyun bir devamdan çok, ilk oyunun hikâyesinin öncesinde geçen bir hikâyeye sahip oyun olma özelliğini taşıyor. Oyunun ne zaman çıkacağı ise hâlâ netlik kazanmış değil.

Skull and Bones

Birçok insan Assassin?s Creed: Black Flag oyununu sevmişti, bu nedenle Ubisoft da oyunculara Skull and Bones adı verilen, korsanlara yoğunlaşan bir oyun sunmayı seçti. Çoklu oyuncu deneyimine açık olan bu oyunda filonuzu oluşturun, gemilerinizi özelleştirin ve korsanlarla omuz omuza çarpışın. Oyun 2018 yılında PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak.

The Crew 2

Ubisoft’un 2014’te çıkardığı The Crew’in devamı niteliğindeki The Crew 2, otomobillerin, uçakların, motorsikletlerin, botların ve bunun gibi herhangi bir aracın hız limitlerini zorlayabileceğiniz bir açık dünyada kurgulanıyor. Inception: Extreme Sports Edition oyunununkine benzeyen, sinema tadında görünen bir fragmana sahip olan bu oyun, aslına bakarsanız oyunu tam olarak temsil etmiyor, ancak buna rağmen hayran bıraktırmayı sürdürüyor. Ayrıca oyunun oynanış videosu da yayınlandı, bu videoda offroad mücadelesi ve Manhattan üzerindeki bir uçak yarışı gösteriliyor.

Oyun 2018 yılında Xbox, PlayStation ve PC için yayınlanacak. Ancak onun öncesinde beta versiyonu da çıkacak ve kayıt yaptıran oyun severlere sunulacak.

Far Cry 5

Far Cry 5 için yayınlanan yeni oynanış videosu, küçük bir şehri tehlikeli tarikat müritlerinin elinden kurtarmak isteyen direnişin yüzleriyle tanıştırıyor. Üç dakikalık ön gösterimde sert konuşan ve 1970’lerin blaxploitation filmlerinden fırlamış keskin nişancı Grace Armstrong, küçük uçağıyla yukarıdan ölüm yağdıran uçan yıldız Nick Rye ve öfkeli bir köpek olan Boomer ile tanışıyoruz. Ön gösterim videosunda bu kahramanların, bir grup gangsterin şehir sakinlerini öldürmelerini engellemek için bir araya geldiğini görüyoruz.

Far Cry 5 27 Şubatta PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a giriş yapacak.

İLGİLİ HABERLER