Eğlence

Ubisoft E3 2016: Watch Dogs 2, Star Trek VR, South Park ve dahası

ubisoft e3 2016
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ubisoft e3 2016Ubisoft E3’ün hemen öncesinde en büyük oyunlarından bir tanesi olan Watch Dogs 2’yi etkinlikten hemen önce çıkarmıştı. Ancak yayıncının E3’e özel basın etkinliğinde gösterilen tek başlık bu olmadı.

Assassin’s Creed’in olmadığı bir yılda, Ubisoft’un odağı daha çok 2015’te duyurulan oyunların daha fazla üzerinde çalışılmış, cilalanmış gösterimlerinin yapılmasına ve ayrıca bazı yeni oyunların tanıtılmasına kaydı. Bunların arasında Star Trek VR en dikkat çekici olanlardan bir tanesiydi.

Ubisoft’un E3 2016’da oyuncularla buluşan en iyi oyun fragmanlarını ve oyun oynanış videolarını aşağıda bulabilirsiniz:

Ghost Recon Wildlands

Geçen yılki Ubisoft etkinliğinin kapanış hamlesi olan Ghost Recon Wildlands, Far Cry fanatiklerinin ağızlarının suyunu akıtacak cinsten. İnsan daha fazlasını gördükçe daha da derinlere inmek istiyor.

“Kral” olarak adlandırılan tehlikeli bir uyuşturucu kartelinin başının, demir yumrukla yönettiği Bolivya’da konuşlanmış bir askeri nişancı oyunun baş kahramanı. Hayaletler ortaya çıkıyor ve yer altı dünyasını gizlice ve kuvvet kullanarak ele geçiriyor.

Nişancılıktan sürüşe kadar, oyunun ayırt edici noktalarından bir tanesi dört kişilik co-op modunda oynanabilir olması. Ayrıca AI yardımcısıyla tek başına veya arkadaşlarla internet üzerinden de oynamak mümkün oluyor. Bu oyun 7 Mart 2017’de PS4 ve Xbox One için yayınlanacak.

South Park

Yeni South Park oyununda süper kahramanlar, sıra tabanlı RPG ve yellenmeler ön planda yer alıyor. Yeni oyun oynanış videosu yeni bir savaşçı tarzını ortaya çıkarıyor, alan katmanlara kısıtlanmak yerine dolandırılabilir hâle getirilmiş. Ayrıca nesnelerin içinden geçmeyi sağlayan yeni güçler ve zamanın dokusunu yırtarcasına çıkan yellenmeler de bu oyunun dikkat çekici unsurları arasında yer alıyor. Bu yeni South Park oyunu 6 Aralık 2016’da çıkış yapacak.

Star Trek Bridge Crew

Star Trek Bridge Crew, Ubisoft’un çoklu oyunculu sanal gerçeklik girişimi olarak dikkat çekiyor, gerçek zamanlı ve sosyal bir Star Trek deneyimi ortaya koyuyor.

Oyuncuların birlikte çalışarak verilen bir görevi tamamlamaları gerekiyor. VR başlığı takan en fazla dört oyuncu farklı roller üstleniyor. Mühendisten kaptana farklı rollerle tam gaz ileri yol alın!

Steep

Ekstrem sporlardan hoşlanan, biraz da sadist bir karaktere sahip olanlar Steep’i muhtemelen seveceklerdir. Fransa ve İtalya’nın dağları arasında kapsamlı bir açık dünya seti sunan oyun; kayak, atlama ve bunun gibi çeşitli ekstrem sporlarla farklı bir macera ve heyecan yaşamayı sağlıyor. Dikkat, yere çakılmanız da ihtimal dahilinde…

Büyük çarpışmalar, büyük akrobatik hareketler, büyük mücadeleler ve sonuç olarak büyük bir oyun… Yukarıda yer alan fragman videosunu izleyince siz de anlayacaksınız.

Watch Dogs 2

Ubisoft’un en önemli oyunlarından bir tanesi öncekinden daha iyi biçimde geri döndü. Her şeyi teknik olarak düzenlemek mümkün; otomobiller daha iyi sürülüyor, kontrol edilebilecek drone’lar var, farklılıklar daha fazla, saçma unsurlar azaltılmış.

Watch Dogs’dan sonra çıkan Mr Robot’un elde ettiği başarı dikkate alındığında, bu devam niteliğindeki oyun yarının oyuncularının kolektif zihnine giriş yapmak için iyi bir fırsat olma özelliği taşıyor.

15 Kasım tarihinde bu yepyeni oyun deneyimi oyun severlerle buluşmaya başlayacak.

İLGİLİ HABERLER