Ulaşım

Uber İstanbul’da deniz taksi hizmeti vermeye başladı

ubertekne-290615

Uber 2014 yazından bu yana İstanbul’da da faaliyet gösteriyor. Şirket bu şehirdeki birinci yılını kutlamak amacıyla önemli bir hizmete imza attı ve UberTEKNE adıyla deniz taksi hizmeti vermeye başladı.

Uber deniz taksi hizmetini Navette adlı bir tur şirketiyle işbirliği yaparak veriyor. Navette’in Beneteau model tekneleriyle UberTEKNE servisi geçtiğimiz hafta içinde faaliyete geçti.

UberTEKNE hizmetinden yararlanmak isteyen Uber kullanıcıları sahile yakın bölgelerde bulundukları zaman uygulama içinde UberTEKNE seçeneğini görecekler. Müsait teknenin bulunması durumunda “UberTEKNE Çağır” butonuna basacak, karşılığında kaptan tarafından teyit için aranacak. Tekne de dakikalar içinde sahile yanaşmış olacak.

Uber’in konuyla ilgili blog yazısında belirli noktalar arasındaki tahmini ücretler de veriliyor. Bebek – Kandilli arası 50-60 TL seviyesinde fiyattan hizmet verecek olan UberTEKNE’nin Kabataş – Ataköy arasındaki yolculuğu 415 – 435 TL’ye malolacak. 6-8 kişilik sürat teknelerine birkaç kişi binen kullanıcılar ücreti aralarında bölüşebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER