BilimFırsatlar

Uber’den Türkiye’deki aşılama sürecine ulaşım desteği

uber türkiye koronavirüs

Kısa bir süre önce sarı taksiler aracılığıyla Türkiye’de yeniden hizmet vermeye başlayan Uber, gerçekleştirmiş olduğu bir kampanya ile Türkiye’deki aşılama sürecine destek oluyor. İstanbul ve Ankara’da aşı olacak Uber kullanıcılarının devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine kolayca ulaşabilmeleri amacıyla özel bir promosyon kodu sunuluyor.

Uber Türkiye tarafından sağlanan promosyon kodu ile, buradan detaylı listesine ulaşabileceğiniz devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine gidiş ve dönüşte, her biri 40 TL’ye kadar ücretsiz olarak sunulan iki adet yolculuk hakkı veriliyor. Bu yolculuklar tüm yolculuk ücretleri sürücülere ödenmek üzere Uber tarafından finanse ediliyor.

UBERAŞI olarak verilen promosyon kodunu kendi aşı randevunuza gidip gelmek için kullanabileceğiniz gibi, bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için de kullanabilirsiniz.

Uber promosyon kodu nasıl kullanılır?

  1. Uber uygulamasının sol üst kısmındaki menüye dokunun ve “Cüzdan” ı seçin.

2. En alttaki “Promosyon Kodu Ekle” yi seçin.

3. Kodu ekleyin. UBERAŞI

4. Yolculuk ana ekranına gidin ve teslim alma / bırakma konumuna girin. Unutmayın, yolculuk yukarıda listelenen aşı merkezlerinden birinde başlamalı veya bitmelidir.

5. Yolculuğunuzu onaylayın.

Uber Türkiye, bu promosyon kodunun 24 Mayıs 2021’den itibaren geçerli olduğunu ve sınırlı sayıda bulunduğunu belirtiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER