Teknoloji

Twitterrific’i geliştirenler Twitter ile görüştükten sonra değişiklik olmaksızın yola devam ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter’ın geçen hafta duyurusunu yaptığı yeni yazılımcı yönergelerinin birçok üçüncü taraf Twitter istemcisinin olumsuz yönde etkilenmesine yol açacağı düşünülüyordu. Bununla birlikte bazı istemci geliştiricileri iyimser tavrını korumaktaydı. Tweetbot ve Twittelator bu tarafta yer alıyordu. Son olarak Twitterrific de yayınladığı bir açıklamayla birlikte bu tarafta yer aldığını dile getirdi. Uygulamanın geliştiricisi Iconfactory tarafından yapılan açıklamaya göre, ekip bir süredir büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Şirket Twitter ile yapılan görüşmelerin ardından herhangi bir değişikliğe gitmeye ihtiyaç duymayacağı konusunda kendisine güveniyor.

Iconfactory’nin açıklamasında son birkaç aydır Twitterrific’e büyük bir güncellemenin getirilmesi için çalışıldığı, bununla birlikte yeni versiyonun Twitter’ın yaptığı son duyuruya bağlı olarak etkilenebileceği endişesinin bulunduğu dile getirildi. Ancak yeni kısıtlamaların gözden geçirilmesinin ve Twitter’daki ekiple görüşme yapılmasının ardından tüm geliştirme planlarının değişmeksizin ilerlediği ve bundna memnuniyet duyulduğu kaydedildi.

Açıklamada gelecek sürümün hangi yenilikleri bulunduğu açıklanmadı, ancak önümüzdeki günlerde veya haftalarda bununla ilgili daha fazla şey duymamız muhtemel. 2007 yılında çıkan Twitterrific Mac ve iOS tarafında en popüler ve uzun soluklu Twitter istemcileri arasında yer alıyordu.

İlgili >> The IconFactory

İLGİLİ HABERLER