Teknoloji

Twitter’ın resmi iPhone uygulaması artık iOS 4’ü destekliyor

Twitter’ın resmi iPhone uygulaması son sürümüne iOS 4 desteği ekleyerek zamana ayak uydurmayı başarıyor. Arkaplanda çalışmaya başlayan bu program sayesinde başka uygulamaya girip çıkarken bile tweet gönderme imkanına sahip olacaksınız.

Daha açık konuşacak olursak, Twitter uygulamasında tweet yazma ekranını sürekli açık bırakın, başka uygulamalara girip çıksanız bile Twitter uygulamasını her açtığınızda o mesaj ekranını karşınızda bulabilirsiniz. Daha önce uygulamanın yüklenmesi için bekleyip daha sonra da uygun bölüme gelmek için kaybedilen zaman iOS 4 uyumlu sürüm sayesinde tekrar kazanılmış oluyor.

Twitter’ın iOS 4 uyumlu yeni sürümü daha güvenli tweet gönderme imkanı da sunuyor. Eğer göndereceğiniz tweet’lerin yolda kaybolacağı, eksik görüntüleneceği şeklinde bir kaygınız varsa, artık daha güvendesiniz. Daha önce Twitter uygulamasını indirmişseniz, telefonunuzda uygulama mağazası bölümünde yer alan güncelleştirmeler bölümünde yeni sürümü göreceksiniz. İlk kez yükleyecekler için indirme bağlantısı aşağıda yer alıyor.

İlgili – Twitter iPhone uygulaması (iTunes)

İLGİLİ HABERLER