Teknoloji

Twitter’ın BlackBerry uygulaması güncellendi

BlackBerry’ye özel Twitter uygulaması güncellendi. Bu yeni sürümde coğrafi etiketleme yetenekleri, başlıkları otomatik olarak tamamlama, sohbet tarzı mesajlaşma ve kullanıcıların imalardan itme bildirimleriyle haberdar edilmesi gibi yenilikler yer alıyor.

Coğrafi etiketleme özelliği oldukça hoş bir özellik, ancak tabii ki, tweet’ledikleri yeri başkalarına belli etmek istemeyenler için bu özelliği kapatma imkânı bulunuyor. Eğer bir kişi yazdığı mesajda sizin Twitter kullanıcı adınıza yer verip size imada bulunuyorsa, bu durumlardan da itme bildirimleriyle haberdar edileceksiniz. Ayrıca doğrudan mesajların gösteriminde yapılan bazı tasarım değişiklikleriyle bu tarz mesajlar karşılıklı sohbet tarzı bir arayüzle yansıtılıyor.

Yeni gelen otomatik tamamlama fonksiyonu ise kullanıcıların tweet, retweet’lerinde kullanmış oldukları etiket kelimelere ya da popüler başlıklar veya Facebook’ta aradıkları anahtar kelimelere göre bazı kelime tahminlerinde bulunarak bunları kullanıcıya tavsiye ediyor. Bu arada dokunmatik ekranlı BlackBerry cihazına sahip olanlar ekranı parmaklarıyla aşağı doğru itip tweet akışını güncelleyebilirler.

İlgili – IntoMobile

İLGİLİ HABERLER