Teknoloji

Twitter’da MMS üzerinden fotoğraf paylaşma dönemi başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter, kullanıcılara MMS aracılığıyla mesajlarının yanında fotoğraf da paylaşma imkanı sunmaya başladı. Bunun için kullanıcıların yapması gereken paylaşmak istediklerini yazdıktan sonra çektikleri veya telefonlarının galerisinde yer alan mevcut bir fotoğrafı mesaja eklemek.

Bu yeni özellik dünyanın çeşitli ülkelerindeki mobil operatörler tarafından destekleniyor. ABD’de AT&T, Verizon ve Cellular South, İngiltere’de Vodafone, O2 ve Orange, İtalya’da Vodafone İtalya, Kanada’da Rogers, Bahreyn’de VIVA ve Brezilya’da TIM bu özelliği ilk olarak destekleyen mobil operatörler arasında yer alıyor. Operatör ve ülke sayısı zaman geçtikçe daha da artacak.

Twitter’ın SMS üzerinden kullanım konusunda uzun bir geçişi bulunuyor. Servis çok önceleri, daha Türkiye’de popüler hâle gelmeden SMS aracılığıyla durum güncellemesi yapma fırsatı sunmuştu. Hızlı Takip özelliğiyse kullanıcılara tek bir yazılı mesaj göndererek, Twitter hesapları olmasa bile çeşitli tweet’leri alma imkânı sunuyordu. Bu son adım da Twitter’ın fotoğrafları da kendi bünyesinde barındırma konusunda ciddi düşündüğünü gösteriyor.

İlgili – Twitter

İLGİLİ HABERLER