Teknoloji

Twitter Xbox One uygulamasıyla video izlerken ana sayfaya bakılabilecek

twitter xbox oneTwitter Xbox One uygulaması, yayınlanan güncellemeyle daha kullanışlı hâle geliyor. Güncellenen uygulamayla kullanıcılar Twitter’a gerçekten giriş yapabilecek ve video izlerken ana sayfalarındaki tweetleri görebilecek.

Videoları tam ekranda izlerken de tweetleri ekranda görmek mümkün oluyor. Twitter’ın eski Xbox One uygulaması, kullanıcılar sadece canlı içerikleri izleme ve en popüler tweetleri görüntüleme imkanı sunuyordu. Ancak gösterilen tweetler, kullanıcıların ana sayfasıyla veya takip ettikleri kişilerle ilgili olmuyordu.

Mikro blog servisinin Xbox One uygulamasının merkezinde hâlâ video izlemek yer alıyor. Dolayısıyla Xbox One üzerinde de masaüstü veya mobildeki gibi bir Twitter deneyimi arayanların beklentilerinin hâlâ karşılanmadığını belirtmek gerekiyor.

Twitter Xbox One uygulaması ile iki video yan yana izlenebiliyor

Twitter’ın yenilenen Xbox One uygulamasıyla iki videoyu yan yana izlemek mümkün hâle geliyor. Buna ek olarak, ücretsiz video ve Periscope yayınlarında erişilebiliyor. Periscope desteği kapsamında yayın ve video bulmayı sağlayan haritayı da görmek mümkün oluyor. Uygulama Windows Mağaza üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER