Teknoloji

Artık Twitter’ın web sitesi üzerinden planlanmış paylaşım yapılabilecek

tweetdeck twitter
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter artık web uygulaması üzerinden de paylaşım planlaması yapmaya izin veriyor. Yeni bir tweet oluştururken alttaki ikonların arasına eklenen takvim ikonuna dokunulduğunda, kullanıcıların karşısına planlama arayüzü çıkıyor. Bu arayüz üzerinden tweet’in paylaşılacağı tarih, dakikasına kadar ayarlanabiliyor.

Twitter, söz konusu özellik üstünde çalışmaya başladığını geçtiğimiz kasım ayında açıklamıştı. Daha öncesinde TweetDeck veya üçüncü taraf Twitter uygulamaları aracılığıyla tweet paylaşımı için bir planlama yapmak mümkün oluyordu.

Twitter’ın web uygulaması üzerinde sunduğu yenilikler bununla da sınırlı kalmıyor. Artık kullanıcılar web uygulamasında da tweetlerini taslak olarak kaydedebilecek. Ancak web üzerinde yazılan ve kaydedilen taslaklara yine sadece web uygulamasında veya farklı örnekleri üzerinde erişilebilecek. Kısacası mobil uygulamalarda kaydedilen taslakları web üzerinde görmek mümkün olmayacak.

Twitter web uygulaması üzerinde tweet planlama ve taslak oluşturmanın nasıl işleyeceğini gösteren bir video da paylaştı. Bu videoyu hemen yukarıda izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER