Teknoloji

Twitter profiliniz Vine hesabınızı da gösterecek

vine-logo-110715

Vine’ın sahibi Twitter olsa da, iki servis arasındaki mesafe hep korunmuştu. Ancak bu durum artık değişiyor. Eğer Twitter’ı Vine hesabına bağlarsanız, Vine profilinizde ve uygulamanın diğer kısımlarında Twitter bilgilerinizi görebileceksiniz. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcıları Vine’da Twitter hesapları üzerinden bulmak da mümkün oluyor.

Aynı özellikler diğer istikamette de geçerli. Artık kullanıcılar Twitter profiline Vine hesaplarını bağlayabilecekler. Böylelikle Twitter profilinden Vine hesabını ve toplam döngü sayısını görmenin de önü açılıyor.

Hesapları bağlamak için Vine iOS uygulamasındaki ayarlar bölümüne gidip “Sosyal Ağlar” yazısına dokunmak ve Twitter hesabının kurulumunu yapmak yeterli oluyor.

Bu entegrasyon sayesinde hem Twitter’da fazla popüler olmayan Vine kullanıcılarının daha çok takipçi kazanması hem de Vine’a yeni giriş yapan Twitter kullanıcılarının daha geniş bir kitleye ulaşması sağlanıyor. Bu özelliğe halihazırda Twitter’ın iOS ve Android uygulaması ve Vine iOS uygulaması aracılığıyla erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER