Manşetler

Twitter’dan tweet düzenleme özelliği için yeni paylaşım

twitter tweet düzenleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter tweet düzenleme özelliğinin duyurusunu bir süre önce yapmıştı. Uzun süredir beklenen bu özelliğin testleri bir süredir devam ediyor. Eylül ayı bitmeden kullanıma sunulacağı söylenen özellik için Twitter’dan yeni bir paylaşım geldi.

Twitter Blue hesabından yapılan paylaşımda “Merhaba. Bu düzenleme butonunun nasıl çalıştığını görmek için yapılan bir testtir. Nasıl gittiğinden sizi haberdar edeceğiz.” ifadesi yer alıyor.

Tweetin altındaki “Son düzenleme” yazısına tıklatıldığında kullanıcıların karşısına “Geçmişi düzenle” başlığını taşıyan düzenleme geçmişi menüsü çıkıyor. Burada tweet’in daha eski sürümleri görülebiliyor.

https://twitter.com/TwitterBlue/status/1575590534529556480?s=20&t=scF0z_e7J3VwrMN6FLfs_Q

Tweetin ilk sürümünün “Merhaba. Bu düzenleme butonunun nasıl çalıştığını görmek için yapılan bir testtir.” yazdığını görmek mümkün oluyor.

twitter tweet düzenlemeTwitter tweet düzenleme özelliğini ilk başta Twitter Blue isimli abonelik paketinin üyelerine sunacak. Aylık abonelik ücreti 4.99 dolar olan bu pakete şimdilik sadece ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki kullanıcılar erişebiliyor. Ancak tweet düzenleme özelliğinin kullanıma sunulmasıyla birlikte Twitter Blue’nun kapsama alanının genişlemesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER