Eğlence

Twitter TV uygulaması Apple TV ve diğer cihazlarda çıktı

twitter tv uygulaması
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

twitter tv uygulamasıTwitter bundan böyle daha fazla cihazda kullanıcıların karşısına çıkacak. Sosyal ağın dördüncü nesil Apple TV, Amazon Fire TV, Fire TV Stick ve Xbox One gibi multimedya cihazlarında çalışan TV uygulaması yayınlandı.

Video odaklı bu uygulama aralarında çeşitli içerik yapımcılarının sağladığı canlı yayınlara yer veriyor. Bunlar daha çok ABD odaklı içerikler gibi görünüyor. Bununla birlikte öne çıkan Vine videolarını ve Periscope canlı yayınlarını da uygulama üzerinden izlemek mümkün oluyor. Twitter Apple TV versiyonu canlı video yayınını izlerken Twitter’dan canlı yayınla ilgili tweetleri de akış hâlinde gösteriyor.

Twitter TV uygulaması herhangi bir hesabın bulunmasını gerektirmiyor. Hesap sahibi olun veya olmayın, TV uygulamalarını destekleyen cihazlar üzerinden açıp her türlü içeriğe erişebilirsiniz.

Uygulamayı her bir cihazın ilgili mağazasında indirebilirsiniz. Twitter’ın finans şefi Anthony Nato, TV uygulaması sayesinde Twitter’ın canlı video yayını deneyiminin ekranlara getirileceğini dile getiriyor. Yönetici, kullanıcılara para ödemeden veya sosyal ağa giriş yapmadan yararlanılan yeni bir deneyim sunmanın heyecanını yaşadıklarına da dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER