Teknoloji

Twitter Timestamps ile canlı yayın videolarını istediğiniz andan paylaşın

apple twitter

twitter timestampsTwitter, Timestamps olarak adlandırdığı yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Bu özellik sayesinde isteyen herkes bir canlı yayın videosunu veya tekrarını, istediği noktadan başlayacak biçimde paylaşabiliyor.

Twitter, kullanıcıların canlı yayın videolarını tweetlerken, dikkat çekmek istedikleri zamanı da mesajlarında belirttiklerini fark etmiş. Bundan yola çıkarak zaman etiketi özelliğini kullanıma hazırlamış.

Timestamps’i kullanmak isteyen kullanıcıların canlı yayın videosunu paylaşmayı seçerek işe başlamaları gerekiyor. Daha sonra kaydırma çubuğunu kullanarak takipçilerinize göstermek istediğiniz zamanı belirleyebilirsiniz. Hemen ardından tweet’e eklemek istediğiniz açıklamayı ekleyin ve paylaşın.

Paylaşılan video, tam da sizin herkesin görmesini istediğiniz zamandan paylaşacak. Bu arada canlı yayın hâlâ devam ediyorsa, kullanıcılar “canlı” butonuna tıklatarak devam etmekte olan canlı yayına geçiş yapabilecekler.

Söz konusu Twitter Timestamps özelliği kullanıma sunuldu. Android ve iOS Twitter uygulamalarında, Twitter web sitesinde ve Scope (Periscope) uygulamasında bu özellik kullanılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER