Manşetler

Twitter tüm iOS ve Android kullanıcıları Sohbet Odaları kayıtlarını dinleme imkanı veriyor

twitter spaces x spaces

Twitter, perşembe günü yaptığı açıklamada, artık tüm Android ve iOS kullanıcılarının Twitter Spaces, yani Sohbet Odaları oturumlarını kaydetmesine izin verdiğini duyurdu.

Kullanıcılar, bir Sohbet Odası kurarken onu kaydetmeyi seçebilecek ve kayıt, sohbet sona erdikten sonra 30 gün boyunca herkese açık olarak oynatılabilecek. Kaydedilen bir Sohbet Odasındaysanız, odanın üst kısmında bu konuda sizi bilgilendiren bir simge görürsünüz.

Twitter’ın destek hesabı tarafından paylaşılan bu tweet sayesinde söz konusu sistemin nasıl çalıştığını görebilirsiniz:

Twitter, kayıt imkanını ilk olarak ekim ayında sınırlı sayıda sohbet odası sahibine sunarak, özelliğin “birkaç hafta içinde” tüm sohbet odası sahiplerinin kullanımına sunulacağını vadetmişti. Şirket, ilk kullanıma sunulduğundan bu yana sürekli olarak Spaces’a özellikler ekliyor ve yakın zamanda Android ve iOS’ta herkesin bir Sohbet Odasına ev sahipliği yapmasına olanak tanıdı. Başlangıçta yalnızca 600 veya daha fazla takipçisi olan kullanıcılar bir tane sohbet odası açabilirdi. Yine de Web’den bir Sohbet Odasına ev sahipliği yapamazsınız, ancak bunlara katılabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER