Teknoloji

Twitter SnappyTV’yi satın alıyor

twitter-snappy-tv-200614

Twitter video servisi SnappyTV’yi satın alacağını açıkladı. SnappyTV özellikle canlı yayınlanan etkinliklerin videolarının etkinlik sona erdikten hemen sonra paylaşılmasını mümkün kılmasıyla tanınıyor. Mikro blog servisinden yapılan açıklamada videoya olan yatırımların süreceği belirtilirken, bu yatırımlarda yayıncılara ve prodüktörlere yüksek kaliteli video paylaşma imkanını sunmanın önemli bir yeri olduğu ve bu amaç doğrultusunda SnappyTV’nin satın alındığı ifade edildi.

Yahoo’nun video servisini arka ucunu yeniden inşa eden ekip tarafından kurulan dört yıl önce kurulan SnappyTV, diğer şirketlere canlı video ve televizyon yayınlarını bulut üzerinden düzenleme, paylaşma ve arşivleme imkanını verirken; Twitter gibi sosyal medya platformları üzerinden paylaşılan gerçek zamanlı promosyonel mesajlar oluşturmalarını ve bu mesajların etkisini ölçmelerini mümkün kılıyor.

Twitter SnappyTV’nin canlı etkinliklerin sosyal yayıncılığı konusunda açık bir platform olma özelliğini sürdüreceğinin sözünü verirken, şirketin Twitter bünyesinde daha iyi bir ürün sunacağının altı çizildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER