Teknoloji

Twitter Mac uygulamasına Bildirim Merkezi desteği ekledi

Twitter Mac uygulamasını güncelledi ve Bildirim Merkeziyle uyumlu hâle getirdi. OS X’e entegre edilmiş Twitter desteğinden yararlanan ve Twitter hesap bilgilerini giren kullanıcılar daha önceleri OS X’in Bildirim Merkezi üzerinden görüntülenen Twitter bildirimlerine tıkladığında Twitter’ın yerel uygulaması yerine internet tarayıcısı üzerinde Twitter.com açılıyor ve ilgili tweet web sayfası üzerinde gösteriliyordu.

twitter-mac-230513

Mac uygulamasında yapılan son güncellemeyle birlikte Twitter kullanıcısı olan OS X kullanıcıları birileri kendilerinden bahsettiğinde veya doğrudan mesaj aldıklarında ekranın sağ üst köşesinden beliren bildirimlerle karşılaşacaklar. Gerekli ayarlar uygulamanın Tercihler menüsü üzerinden yapılabiliyor.

Mac uygulamasına gelen bu son güncellemeyle birlikte en çok aranan özelliklerden bir tanesi uygulamaya eklenmiş oldu. Ayrıca bu durum Twitter’ın şimdiye kadar güncellemeler konusunda biraz aksak davrandığı Mac uygulamasını geliştirme konusunda gösterdiği ilgiyi de ortaya koyuyor.

Bu arada yeni güncelleme Growl tabanlı bildirimler, tweet’leri favorilerden çıkarmayı engelleyen bir hata, bir tweet’i resimle birlikte yayınlarken karşılaşılan hata mesajının da aralarında bulunduğu çeşitli hataları ve çökmeleri düzelten eklentileri de barındırıyor.

2.2.1 versiyon numaralı Twitter uygulamasını Mac App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İlgili >> Mac App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER