Teknoloji

Twitter listeler arasında geçişi kolaylaştırıyor

twitter

Twitter, Tweetdeck dışında kalan platformlarında liste özelliğine pek fazla önem vermiyor. Aslında organize bir deneyim için son derece faydalı olan listeler, kullanıcılara aradıkları içerikleri en kısa yoldan bulmaları konusunda yardımcı oluyor. Bu faydalı aracın daha fazla kullanılması amacıyla harekete geçen mikro blog servisi, bu doğrultuda değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Twitter, bir süre önce listeleri Anasayfa sekmesine yerleştirerek daha belirgin hâle getirmeyi test etmeye başlamıştı. Şirket, şimdi de kullanıcıların favori listelerine hızlı şekilde erişmelerini sağlayacak ve listeler arasında geçişi kolaylaştıracak yeni bir tasarımı test ediyor.

Kullanıcılar; ana ekrandan hızlı şekilde ulaşmak istedikleri listeleri, Listeler sekmesinin üst kısmına sabitleyebilecek. Kullanıcılar kendi hazırladıkları listelerin yanı sıra, başkalarının listelerini de hızlı erişime dahil edebilecek.

Twitter tarafndan Engadget sitesine gönderilen açıklamada, bu özelliğin şimdilik test aşamasında olduğu ve sınırlı sayıda kişi tarafından görülebildiği belirtildi. Mikro blog servisi, listeleri Anasayfaya taşıyarak Tweetbot gibi üçüncü taraf uygulamaları yakından takip ettiğini de gösteriyor. Tweetbot’ta bir listeyi Anasayfa olarak ayarlamak mümkün oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER