Manşetler

Twitter kullanıcılarına haftalık elektronik bülten göndermeye başlıyor

Twitter, web sitesini veya mobil uygulamalarını değil de, e-posta kutunuzu ilgilendiren yeni bir servisi duyurdu. Sosyal ağ servisinin hazırladığı yeni bir haftalık e-posta bülteni sayesinde kullanıcılar takip ettikleri kişilerin popülerin tweet’lerini veya paylaştıkları haber ve yazıları kaçırmayacak.

Gönderilecek e-posta bülteninde hem takip ettiğiniz veya onların takip ettiği hesapların en çok ilgi gören tweet’leri hem de o haftanın en popüler haber ve yazıları yer alacak. İkinci içerik yenilenen ve kullanıcılara haber veya yazı tavsiyeleri sunan “Keşfet” sekmesi altında sunulan içeriklerden hazırlanacak.

Twitter bu servisi sunmaya başlamadan önce Summify adı verilen bir site benzer servisi sunuyordu. Summify’ın geçtiğimiz aylarda Twitter’dan satın alınması sonrasında servis durmuştu, ancak Twitter bu teknolojiyi bünyesine kattıktan sonra kendi eliyle ve eklentileriyle e-posta bülten servisini yeniden hayata geçiriyor. Eğer Twitter’dan e-posta almak istemiyorsanız, kullanıcı ayarları bölümünden alımı kapatmak mümkün olacak. E-posta servisinin önümüzdeki haftalar içinde tüm kullanıcılar için faaliyete geçmesi bekleniyor.

İlgili – Twitter

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER