Teknoloji

Twitter kullanıcı girişi yapmayanlar için yeni bir ana sayfa tasarladı

twitter-com-yeni-ana-sayfa-160415

Her ay yüzlerce milyon kullanıcının ziyaret ettiği Twitter, insanların dünyanın dört bir yanında neler olup bittiğini öğrenmek için başvurdukları ilk kaynaklardan biri hâline geldi. Twitter’ın deyimiyle burası çoğunlukla canlı etkinlikler veya son dakika gelişmeleri için bilgi veya yorum aranacak en iyi yer olma özelliği taşıyor.

Twitter’a kullanıcı girişi yapanlar eksiksiz deneyimi yaşayabiliyor; tweet’lerde gezinip kendileri de tweet gönderebiliyor. Artık Twitter’a kullanıcı girişi yapmayan milyonlarca kullanıcı da benzer imkanlardan biraz olsun yararlanabilecek, en azından Twitter’ın gündeminde nelerin bulunduğunu görebilecek.

Twitter.com ana sayfası dün itibarıyla Politika, Pop Sanatçıları, Şirin Hayvanlar gibi ilgi çekici konu başlıkları arasında gezinebilecek; bunun gibi başlıklara tıklayan kullanıcılar bazı popüler hesapların bu başlıklarla ilgili olarak attıkları tweet’leri zaman akışı içinde görebilecek. Bu, Twitter’a kullanıcı girişi yapmış olanlara sunulan deneyim gibi gerçek zamanlı şekilde çalışıyor.

Twitter.com’un yeni ana sayfası ilk olarak ABD’deki kullanıcılara sunuluyor, zamanla dünyanın diğer noktalarına da yayılacak. Şu an için Türkiye’deki kullanıcıların daha sade, arka planda Türkiye’nin doğal güzelliklerini içeren ana sayfayla idare etmeleri gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER