Teknoloji

Twitter kaybolan tweet sorununun çözümünü dağıtıma çıkardı

twitter intihar önleme

Twitter geçtiğimiz eylül ayının sonunda uzun süredir gündemde olan kaybolan tweet sorununa çözüm getireceğini duyurmuştu. Tweet’lerin tam okundukları sırada bir anda ortadan kaybolması, mikro blog servisinin sıkı kullanıcılarının zaman zaman karşılaştıkları sorunlar arasında yer alıyor.

Twitter’dan daha önce yapılan açıklamada, problemin çözümü için çeşitli güncellemelerin planlandığı belirtilmişti. Bu çözümlerden ilki, mikro blog platformunun web sitesinde dağıtıma çıktı. Kullanıcılar artık zaman akışlarına yeni tweet eklemek istedikleri zamanı kendileri seçebilecek.

Bunun için arayüzün en üstündeki tweet sayacına tıklatmak gerekiyor. Twitter’ın hâlihazırda bu özelliğin dağıtım sürecinde olduğunu ve henüz her kullanıcının ilgili arayüz unsurunu görmeyebileceğini belirtmek gerekiyor.

Twitter, kaybolan tweet sorununun kullanıcı deneyimini olumsuz etkilediğinin farkında olduğunu ve sorunun çözümü için çalıştığını açıklamıştı. Şirket ilgili çözümün dağıtım sürecinin tamamlanmasının iki aydan uzun bir zaman alabileceğini de belirtmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER