Teknoloji

Twitter kaybolan tweet sorununa çözüm getirecek

twitter microsoft

Twitter kullanıcılar okurken tweet’lerin bir anda ortadan kaybolmasını engellemek için harekete geçiyor. Şirket konuyla ilgili açıklamayı geçtiğimiz gün destek hesabı aracılığıyla yaptı.

Twitter’da kimi zaman karşılaşılan bu sorun şöyle anlatılabilir: Bazen ana sayfada bir tweet’e bakarken takip ettiğiniz biri o tweet’e yanıt verdiğinde veya tweet’in asıl sahibi zincire bir tweet daha eklediğinde uygulama aniden yenileniyor ve kullanıcının baktığı ilk tweet ortadan kayboluyor.

Twitter’dan yapılan açıklamada, kullanıcı deneyimi için pek ideal olmayan bu durumun iki ay içinde çözüleceği belirtildi. Mikro blog servisi, bir kullancıya verdiği yanıtta ise yapmaya çalıştığı şeyi daha sade şekilde anlattı: “Bir tweet’i aniden ortadan kaybolmadan okuyabilmenizi istiyoruz.”

Twitter tarafından yapılan açıklamada sorunun çözümü için iki ay verilmesi, mikro blog servisinin çok aceleci davranmayacağı anlamına geliyor. Dolayısıyla bu süre zarfında kullanıcıların ara ara kaybolan tweet sorunuyla karşılaşması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER