Teknoloji

Twitter iPhone uygulamasını kullananlar Quick Bar işlevinden nihayet kurtuldu

Twitter’ın iOS uygulaması şu sıralar çok sık güncellemeden geçer oldu. Son güncellemelerden bir tanesiyle gelen Ouick Bar adlı işlev kullanıcılara Twitter’da o anda trend olmuş başlıkları ve konuları gösteriyordu.

Aslında bu Quick Bar Twitter’ın bir reklam aracı olarak kullanmaya başladığı bu alanı iOS uygulamalarına taşımak için keşfettiği bir yöntemdi. Ancak bu yöntem Twitter uygulamasını kullananların hoşuna pek gitmedi. Quick Bar’ın adını İngilizce’de yakın sese sahip ve ayıp bir anlam içeren bir sözcükle değiştirip bu sözcükten oluşturdukları konu etiketiyle şikayet tweet’leri atmaya başlayan Twitter kullanıcılarından birçoğu resmi Twitter uygulaması yerine üçüncü parti alternatifleri değerlendirmeye başladıklarından beri söz eder olmuştu.

Neyse ki, Twitter yapmış olduğu bu hatadan döndü ve yayınladığı son bir güncellemeyle Quick Bar’ı uygulamadan kaldırdı. Gerçekten güncellemeyi yüklemeden önce gözümüze çarpan Quick Bar, güncelleme işlemini gerçekleştirdikten sonra ortadan kayboldu. Eğer Twitter uygulamasını kullanıyorsanız, App Store’daki güncellemeler bölümünü bir kontrol etmenizi öneririz.

İlgili – TiPb

İLGİLİ HABERLER