Manşetler

Twitter’ın iOS ve Android uygulamaları güncellemeyle direkt mesajla fotoğraf paylaşımı özelliğine kavuştu

twitter çift aşamalı doğrulama

iOS ve Android uygulamalarını güncelleyen Twitter, her iki uygulamanın da 6.0 sürümünü platformların uygulama mağazalarında yayınladı. Güncellemeyle birlikte tasarımında değişikliğe giden Twitter, daha hafif bir kullanıcı arayüzüne geçiş yaptı. iOS uygulamasında ekranın alt kısımında bulunan sekme çubuğunu yenileyen mikro blog servisi, mesajlara da bu çubuk üzerinden erişilmesini mümkün hale getirdi.

twitter-logo-230513

Twitter’ın son mobil güncellemesinde mesajlarla ilgili yaptıkları sadece erişimi kolaylaştırmakla sınırlı kalmadı. Bundan böyle Twitter kullanıcıları platform üzerinden mesajlaşırken birbirlerine fotoğraf gönderebilecek. Daha önceden direkt mesaj aracılığıyla fotoğraf göndermek isteyen Twitter kullanıcılarının üçüncü taraf çözümlerine başvurması gerekiyordu. Direkt mesajlara yönelik bu yeniliğin bir süre önce konuşulmaya başlanan Twitter’ın bağımsız direkt mesaj uygulamasıyla bir bağlantısı olduğu düşünülüyor.

Güncellemeyle birlikte uygulamanın iOS versiyonu iOS 7 ile birlikte devreye giren Safari Okuma Listesi özelliğini de desteklemeye başladı. Kullanıcılar artık uygulama içindeki bağlantıları daha sonra okumak için saklayabilecek.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER