Teknoloji

Twitter’dan İngiltere Premier Ligi’ne özel emojiler

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dünyanın en popüler futbol organizasyonları arasında yer alan İngiltere Premier Ligi, işin pazarlama kısmında, tıpkı oyun konusunda olduğu gibi, zirveyi temsil ediyor. Dünyanın marka değeri en yüksek futbol ligi konumunda olan İngiltere Premier Ligi’nde yeni sezon heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlıyor. Son zamanlarda önemli spor organizasyonlarına özel emojiler hazırlamayı gelenek haline getiren Twitter, İngiltere Premier Ligi’nin yeni sezonunu da özel emojilerle kutluyor.

Twitter kullanıcıları tweetlerinde #BPLlickoff (BPL Başlama Vuruşu) etiketini kullandıklarında ligin şampiyonluk kupasına ait emoji tweete eklenecek. İlk hafta fikstüründeki maçlar için oluşturulan etiketleri barındıran tweetlerde de karşı karşıya gelen takımların logoları yan yana gösterilecek. Örneğin, yarın Türkiye saatiyle 14:45’te oynanacak Manchester United – Tottenham Hotspur müsabakası için oluşturulan #MUNTOT etiketini barındıran tweetlerde her iki takımın da logosu yer alacak. Twitter kullanıcıları destekledikleri takımlara ait emojileri de ilgili etiketler sayesinde tweetlerine ekleyebilecekler.  

Twitter’ın İngiltere Premier Ligi’ne özel emojilerinin kullanım süresinin sadece ilk haftayla sınırlı olacak. Ancak daha sonrasında transfer sezonunun bitimi veya ligin son haftasına özel emojiler de hazırlanacak.

İLGİLİ HABERLER