Teknoloji

Twitter hisseleri dibi gördü

apple twitter

twitter-iphone-logo-230315

Twitter hisseleri, geçtiğimiz perşembe gününü (17 Aralık) yüzde 4 oranında değer kaybıyla tamamladı ve günü 23.31 dolarlık değerle kapattı. Söz konusu rakam, mikro blog servisinin hisselerinin halka arzdan bu yana gördüğü en düşük gün sonu değeri niteliğini taşıyor.

Yahoo Finance verilerine bakıldığında ağustos ayında şirketin hisselerinin 21.01 dolara kadar gerilediği görülse de, o günün sonunda 25.17 dolar seviyesine tekrar çıkıldığını da unutmamak gerekiyor.

Twitter Hisseleri

Twitter hisseleri Jack Dorsey’in CEO’luğa atanmasından sonra yüzde 11 oranında geriledi

Geçtiğimiz gün, New York Borsası’nda işlem gören neredeyse tüm şirketler için oldukça zorlu geçerken, Twitter açısından bakıldığında son çeyreğin genel açıdan pek iyi gitmediğini belirtmek gerekiyor. Jack Dorsey’in ekim ayının başlarında CEO’luğa kalıcı olarak atanmasından bu yana Twitter hisseleri yüzde 11 oranında değer kaybetmiş durumda.

Mikro blog servisi, geçtiğimiz hafta giriş yapmamış kullanıcılara da reklam göstermeye başlayacağın açıklasa da, yatırımcıların bundan daha fazlasını istediği hisselerde yaşanan düşüş aracılığıyla net biçimde görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER