Teknoloji

Twitter hesabınız askıya alındığında veya kilitlendiğinde haber verecek

twitter

Twitter, hesabınızın askıya alındığını veya kilitlendiğini ya da Twitter kurallarını ihlal ettiğiniz için salt okunur moda getirilip getirilmediğini size bildiren yeni bildirimleri test ediyor.

Salı günü duyurusu yapılan bu bildirimler, akışınızın en üstünde bir banner olarak görünecek. Bir Twitter sözcüsünün The Verge sitesine verdiği demece göre; yeni özellik iOS, Android ve web’deki Twitter kullanıcılarının küçük bir yüzdesi üzerinde test ediliyorlar.

Twitter sözcüsü şirketin, kullanıcılardan askıya alındıklarını veya kilitlendiklerini ya da salt okunur modda bulunduklarını, tweet atmaya veya yeni hesapları takip etmeye çalıştıktan sonra fark ettiklerine dair geri bildirimler aldıklarını söyledi. Gelen geri bildirimlerin ardından söz konusu özellik geliştirildi.

Yeni bildirimler, durumunuzu açıkça belirtiyor, ayrıca kilitli veya askıya alınmış kişiler için ek rehberlik sağlıyor. Kalıcı olarak askıya alındıysanız, bildirime göre bir itirazda bulunabilirsiniz. Eğer hesabınız kilitlendiyse, çıkan bildirim çoğu hesabın bir hafta içinde tam erişime kavuşacağını söylüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER