Manşetler

Twitter çok yakında tweet’ler, konular ve gündemler arasında kolay gezinmeye izin verecek

twitter mavi tik

Twitter çok yakında, önerilen ve takip edilen tweet’leri, gündemleri, konuları ve daha fazlasını içeren farklı görünümler arasında kolaylıkla geçiş yapmanıza izin verecek. Elon Musk, paylaştığı bir tweet ile navigasyon özelliği desteğinin ocak ayında geleceğini duyurdu.

Musk bu özelliğin geleceğinin işaretlerini ilk olarak bu ayın başlarında vermişti. Ana zaman akışının en popüler, en yeni, trend ve takip ettiğiniz konular arasında kolayca yanlamasına kaydırmaya izin vermesi gerektiğini belirtmişti. Platform, kullanıcıların ekranın sağ üst köşesindeki yıldız simgesine dokunarak en son tweet’leri sırayla gösteren kronolojik bir zaman çizelgesi ile önerilen tweet’leri görüntüleyen Ana Sayfa zaman çizelgesi arasında geçiş yapmasına zaten olanak tanıyordu.

Ancak bu yeni özellik, ek görünümler ekleyerek ve kaydırma yoluyla bunlara erişimi kolaylaştırarak işleri bir adım öteye taşıyor. Bu yenilik yararlı görünse de, zaman çizelgenizde gezinirken parmağınızın yanlış bir yöne hareketiyle kendinizi farklı bir bölümde bulmanız da kuvvetle muhtemel görünüyor.

Özelliğin tüm kullanıcılar için tam olarak ne zaman dağıtıma gireceği henüz belli değil, ancak Musk’ın bu ay içinde açıkladığı; tweet’lerin görüntülenme sayıları, Blue aboneleri için yanıtlarda “öncelikli sıralama” ve markalar için kare profil resimleri gibi yenilikler listesine yakında bu da katılacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER