Manşetler

İstanbul’daki terör saldırısının ardından Facebook ve Twitter’a erişim sorunu yaşanıyor

Geçtiğimiz akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda art arda meydana gelen terör saldırılarında, yapılan son açıklamaya göre 28 kişi hayatını kaybetti, 106 kişi de yaralandı. NTV’nin haberine göre, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Terminali’nin giriş kapısı ve otoparkta 3 ayrı patlama oldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, 28 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise,”Bir terörist, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde etrafa ateş açtı ve kendini patlattı. Hangi terör örgütü biliniyor, ancak teyide ihtiyaç var” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, “Teröre karşı ortak mücadele etmeliyiz” açıklamasında bulundu.

Olayın üstünden yaklaşık 2 saat geçtikten sonra sosyal ağ servisleri Facebook ve Twitter erişim sorunu yaşamaya başladı. Yakın zamanda meydana gelen terör saldırılarından sonra da benzer şekilde Twitter ve Facebook gibi sosyal ağ servislerine erişimde sıkıntı yaşanmıştı.

VPN üzerinden bağlantı kurulduğu takdirde Facebook ve Twitter’a erişim sağlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Opera VPN: Engellerin etrafından zorlanmadan dolaşın

Teknoblog ekibi olarak meydana gelen terör saldırısını lanetliyoruz! Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Başımız sağolsun!

İLGİLİ HABERLER