Manşetler

Twitter mobil uygulamalarında Cards desteğini genişletti, Android versiyonunun tasarımını yeniledi

Twitter Android uygulamasını güncelledi, kullanıcı arayüzünde önemli değişiklikler yaptı. Daha sade ve rahat kullanılabilir bir tasarıma kavuşan uygulama içinde farklı sekmeler arasında sadece sürükleme hareketiyle geçiş yapmak mümkün hâle geldi. Yazı tiplerinde de oynamalar yapan Twitter böylelikle tweet’lerin daha düzgün şekilde okunabilmesini de sağlıyor.

twitter-android-040413 (580 x 387)

Etiket ve kişi tavsiyeleri üzerinde de oynamalar yapılmış, kullanıcıların aradıklarını daha kolay şekilde bulmaları amaçlanmış. Bunun dışında Foursquare, Path, Flickr gibi servisler üzerinden paylaşılan içeriklerin özetlerinin görülmesini sağlayan Twitter Cards desteği uygulamaya daha derin şekilde entegre edilmiş. Eğer bir tweet üzerinden uygulama bağlantısı paylaşılıyorsa, tweet üzerindeki bağlantıya dokunarak söz konusu uygulamayı hemen açma veya telefonda olmadığı takdirde ilgili uygulama mağazasından indirme fırsatı da sunuluyor.

Twitter, Cards desteğiyle ilgili yenilikleri sadece Android uygulamasına getirmekle kalmadı, iPhone uygulamasına ve mobil web versiyonuna da bu değişiklikleri yansıttı. Güncellenmiş mobil uygulamaları aşağıdaki bağlantıları takip ederek indirebilirsiniz.

İlgili >> Google Play, iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER