Teknoloji

Twitter Blue aboneleri yeni özellikleri erkenden test edebilecek

twitter blue tweet'i geri al

Twitter, Blue abonelik servisinin üyelerine Labs çatısı altında test ettiği bazı deneysel özelliklere erken erişim imkanı veriyor. Bu doğrultuda kullanıcılara sunulan imkanlardan birisi, Twitter’a 10 dakikalık video yükleyebilmek. Standart kullanıcılar için bu süre sınırı hâlihazırda 2 dakika 20 saniye. Bunun için de videonun PC üzerinden yüklenmesi gerekiyor.

Blue abonelerine sunulan bir diğer yeni özellik ise gelen kutusunda bir sohbeti en tepeye sabitleme imkanı.

Labs, Twitter’ın farklı birimlerinden gelen çeşitli deneysel özellikleri kabul edecek. Böylelikle birimlerin kullanıcılardan ilk verileri toplaması mümkün olacak. Tıpkı test edilen diğer özellikler gibi, Labs deneyleri de tüm kullanıcılara açıldığında ilk başta test edilenden daha farklı olabilecek.

Twitter Blue aboneliği için hâlihazırda aylık 3 dolar ödemek gerekiyor. Blue aboneleri bu ücret karşılığında yer imlerini organize etmekte kullanabilecekleri klasörlere ve okuyucu moduna erişim imkanı yakalayabiliyor. Buna ek olarak, kullanıcılar tweet’leri geri alma imkanına da sahip. Blue’nun Avustralya ve Kanada’da test edildiğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER