Teknoloji

Twitter Bildirimler sekmesinde kullanıcılara popüler tweetlerini göstermeyi test ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

twitter-bildirim-test-100915-1

Twitter, kullanıcılara en popüler tweetlerini Bildirimler sekmesinde görme imkanı sağlayacak yeni bir özelliği test ediyor. Testlerin sonucuna göre; popüler tweetlere ek olarak, çok takipçisi bulunan hesaplarla olan etkileşimler de Bildirimler sekmesinde gösterilecek.

twitter-bildirim-test-100915-2

Denemesi gerçekleştirilen özellik, kullanıcıların en yüksek görüntüleme sayısına ulaşan tweetlerini Bildirimler sekmesinde görmesini mümkün kılıyor. Buna ek olarak, tweetlere eklenen bir buton kullanıcıların detaylı analiz bilgilerini de görmelerini sağlıyor.

twitter-bildirim-test-100915-3

“Kayda değer bahsetme” olarak Türkçeleştirilebilecek “Noteworthy Mention” özelliğinde sadece çok takipçisi bulunan ve hesabı onaylanmış kullanıcılardan gelen etkileşimler gösterilmeyecek. Twitter üzerinden sıklıkla etkileşime girilen kullanıcıların tweetleri de bu özellik çerçevesinde Bildirimler sekmesinde boy gösterebilecek.

twitter-bildirim-test-100915-4

“Top Follow” adını taşıyan bildirim türü ise kullanıcıları çok sayıda takipçisi bulunan bir hesap tarafından takibe alındıklarından haberdar edecek. Twitter’ın testlerini sürdürdüğü yeni bildirim türünü tüm kullanıcılara sunup sunmayacağı ve eğer sunacaksa bunu ne zaman gerçekleştireceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER