Manşetler

Twitter’da anasayfa erişiminde sorun yaşanıyor (güncellendi)

twitter blue

Twitter anasayfası hâlihazırda yenilenemiyor. Hem masaüstünde hem de mobilde karşılaşılan bu problemin küresel olduğunu ve tüm kullanıcıları etkilediğini belirtmekte fayda var. Downdetector verilerine bakıldığında dünya genelinde sorun yaşandığı görülüyor. VPN üzerinden yaptığımız denemelerde de bu sorunu aşamadığımızı belirtmekte fayda var.

Twitter’a erişim hâlâ mümkün. Kullanıcılar hâlâ tweet atabiliyor, profillerde dolaşabiliyor ve DM gönderebiliyor. Ancak anasayfaya gidildiğinde kullanıcıların karşısına yeni bir içerik çıkmıyor. Hatta masaüstünde “Twitter’a hoş geldin” başlıklı bir mesaj görülüyor.

Twitter’ın Destek hesabında şu an için konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil. Ancak Elon Musk’ın yönetimi ele almasından sonra Twitter’da bu tarz sorunların çok daha sık görüldüğünü belirtmek gerekiyor.

twitter anasayfası

Şirketin iç işleyişinin bozulduğuna dair haberler de sıklıkla gündeme geliyor. Slack ve Jira gibi şirket içi iletişim kanallarının uyarısız şekilde kapandığı ve çalışanların takvimlerinin boş göründüğü günlerde izin almak zorunda kaldığı konuşulanlar arasında yer alıyor.

Twitter anasayfası bu yazının yazıldığı dakikalar itibarıyla hâlâ yenilenemiyor. İlerleyen dakikalarda gelişmeler doğrultusunda bu haberimizi güncelleyeceğiz.

Güncelleme: Saat 15.15 itibarıyla Twitter’daki erişim sorunu çözülmüş durumda. Kullanıcılar anasayfada yeni paylaşımları görebiliyor.

İLGİLİ HABERLER