Teknoloji

Twitter’daki en son problem internet sitesindeki oturumları kullanıcı isteği dışında kapattı

twitter dm
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter şubat ayında pek çok problemle karşılaşmış, mart ayında da bu sorunlar bağlantıların ve resimlerin açılmaması gibi olaylarla devam etmişti. Nisan ayında ciddi bir sorunla karşılaşmayan platform, mayıs ayını yine bir problemle karşıladı.

Twitter.com masaüstü internet sitesinden pek çok kullanıcının oturumları istekleri dışında kapatılırken, yeniden girişlerine de izin verilmedi. Bir iletişim ekibi olmayan mikro blog servisi, yaşanan sorunu kaka emojisiyle açıkladı. Sorunun an itibarıyla çözülmüş olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak sorunun kaynağının ne olduğu belirsizliğini koruyor.

Kısa süre önce mikro blog servisinin mavi tiklerini geri aldığı “eski” dönemin onaylı hesaplarının profil bilgilerini yeniden düzenleyerek mavi tiki geri alabileceği iddiası gündeme gelmişti. Herkesi hesaplarından çıkartmak bu sorunun çözümü için atılmış bir hamle de olabilir. Ancak bunun standart bir sorun olabileceğini de akıldan çıkarmamak gerekiyor.

Twitter’ın mavi tik konusundaki karmaşası devam ediyor

Mikro blog servisi, Blue abonesi olmayan kullanıcılarının mavi tikini kısa süre önce geri almıştı. Ancak bir süre sonra 1 milyondan fazla takipçisi bulunan hesaplar yeniden mavi tiklerine kavuşmuştu.

İLGİLİ HABERLER